Jelena Radivojević Sović. Strukovna medicinska sestra -babica, iz Kragujevca.

Jelena Radivojević Sović: Strukovna medicinska sestra -babica u saradnji sa udruženjem Klub beba trudnica i mama

Jelena Radivojević Sović. Strukovna medicinska sestra -babica, iz Kragujevca.

Udata ,majka dvoje dece  ,17 i 11 godina. Na GAK- u radi 19 godina.

12-godišnje iskustvo na Klinici za ginekologiju a poslednjih 7 godina u porodilištu kao babica.

-Odlucila sam da se bavim ovim poslom jer sam od malih nogu volela da pomazem drugima. Jos sa 13 godina sam znala cime cu se baviti celog zivota. Roditelji su mi kupili akvarijum sa ribicama. U toku veceri jedna ribica je pocela da se mresti. Ostala sam do kasno u noc budna da izdvojim tek „rodjene ‘male ribice. Na dalje sam vodila kalendar mrescenja ostalih ribica. Jasno je tada bilo svima u mojoj porodici cime cu se ja baviti celog zivota. Dodaje Jelena.

Cilj njene karijere je da stalno napreduje i nadgradjuje svoje znanje ali i da ga nesebicno deli sa prijateljima i trudnicama.

-Redovno ucestvujem na seminarima ,razmenjivajuci iskustva sa kolegama iz drugih gradova. Na sajtu Komore med.sestara i tehnicara Srbije  imam objavljenih par radova na temu vezanu iskljucivo za Ginekoligiju i akuserstvo.

Za sebe kaze da je pozitivna, uporna, istrajna i perfekcionista na svim poljima, kako poslovno tako i prvatno. Uvek je otvorena za svaku pomoc i komunikaciju.

Jako sam zadovoljna dosadasnjim uspehom ali uvek tezim za necim visim i boljim. Ucestvovala sam u projektu „Program podrske dojenju“  kao predavac.

Jelena je stručni saradnik udruženja Klub beba trudnica i mama pa će u skladu sa tim biti raspoložena da još jednom podeli svoje iskustvo i stručnost sa našim trudnicama.

Galerija Jeleninih aktivnosti

Ostavite komentar