JaNa Medica: Saradnja Klub beba trudnica i mama

Pedijatrijska ordinacija JaNa medica, osnovana 09.02.2018. adresa Mirka Jovanovića 25, 34111 Kragujevac

Želja mi je da svoje bogato dugogodišnje iskustvo podignem na viši nivo. Naš cilj je poboljsanje zdravlja i edukacija roditelja,rad na preventivi.
Kvalitetan rad i veća posvećenost pacijentima, važna je karika u našem poslu. Specijalistička pedijatrijska ordinacija sa razvojnim savetovalištem pruža kompletnu brigu o rastu i razvoju deteta, preglede novorođenčeta, odojčeta kao i dece predškolskog i školskog uzrasta od strane pedijatara sa dugogodišnjim iskustvom.
Pedijatrijski pregledi dece od 0 do 18 godina, razvojno savetovalište sa timom- pedijatar, fizijatar,psiholog,logoped,pedagog, sistematski pregledi, imunizacija, kompletna ultrazvučna dijagnostika su usluge koje nudi JaNa Medica.
Pored stalnog iskusnog lekarskog tima po dogovoru se mogu obavljati i drugi subspecijalistički pregledi svih oblasti pedijatrije,decije hirurgije, otorinolaringologije,dermatologije.
Stručan i kvalitetan rad i posvećenost nas čini posebnim jer smo veoma zadovoljni dosadašnjim uspehom. Što i naši pacijenti potvrđuju.
Zdravlje je najveće bogatstvo a peventiva je osnova zdravlja.Ne lečite se preko interneta već potražite mišljenje stručnih lica.
GALERIJA

Ostavite komentar