„JA SAM DOBILA SAMO SENDVIČ“ Objavila je sliku iz PORODILIŠTA NA HAVAJIMA, a svi gledaju u bolničku hranu i ne mogu da se načude

Mama Emili porodila se krajem jula ove godine, a fotografija nje i sinčića sa njenog Instagram profila pokrenula je brojne komentare žena.

„Sedmi jul 2020. Srećan rođendan, dečače. Poslednje dve nedelje nisu bile dobre. Drago mi je što si odlučio da dođeš ranije i da više vremena provedeš sa nama“, napisala je Emili pored footgrafije na kojoj su svi, osim predivne mame i bebe, primetili luksuznu bolničku hranu.

Na stolu su dva glavna jela, dve salate i dva kolača, kao i boca pića i četiri čaše. Pretpostavlja se da je Emili zbog količine hrane večeru podelila sa suprugom.

Fotografiju koja je snimljena u porodilištu na ostrvu Oahu na Havajima preneli su brojni portali, a komentarisale su je brojne mame koje su se požalile da nisu imale ovakvu hranu u porodilištima: „Ja sam dobila samo sendvič. Koja je ovo bolnica?“, „Moja priča je užasna. Bolnička kuhinja bila je zatvorena i gladovala sam. Naručila sam hranu, ali je dostavljena u pogrešnu sobu“, „Dobila sam tost sa mnogo maslaca i popila šalicu čaja. To je bilo najbolje u ponudi“.

Nekim mamama nije smetala hrana u bolnici pa su napisale: „Supa od paradajza i nikada bolju nisam jela“.

Možda je i mama sa slike naručila gala večeru, mada u pojedinim bolnicama u svetu zaista se u porodilištima služe ovakvi specijaliteti.

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite komentar