Iznenadjenje dvadesetpetogodišnje mame na porodjaju ostavilo je sve bez daha (VIDEO)

Mlada majka dvadesetpetogodišnjakinja koja je otišla u bolnicu očekujući da će roditi jednu bebu bila je više nego iznenađena kada je nakon nešto više od pola sata kasnije umesto jedne dobila čak pet ćerki.

Kada je Manita Singh hitno prebačena u bolnicu u samo 26 nedelja trudnoće, nakon što je počela da se žali na porođajne bolove, plašila se onog najgoreg.

Dvadesetpetogodišnjakinja je izgubila prvog sina nedugo nakon što se rodio dve godine ranije, a sada se suočila sa mogućnošću da izgubi i ovu bebu.

U 11:00, lekari u lokalnoj vladinoj bolnici u Ambikapuru, u Chhattisgarhu na istoku Indije, rodila sa prva devojčica prirodno u 11:00 -a ubrzo su je pratile i njene četiri sestre. Njihovoj sreci nije bilo kraja.

„Deca su zdrava, ali su držana pod nadzorom lekara jer imaju manju težinu u odnosu na normalne bebe“, rekla je dr K.R. Tekam, pedijatar u bolnici.
Doktor Tekam rekao je da su novorođenčad primljena na odeljenje intenzivne nege, jer su svi neuhranjeni. Lekar je rekao da je žena prirodno začela petoro dece i da je porod bio preuranjen, jer se dogodio u sedmom mesecu trudnoće.
Deca su, međutim, inače zdrava, dodao je.
Majku Manitu, poreklom iz sela koje spada pod blok Lakhanpur, njen suprug Umeš Kumar primio je u Civilnu bolnicu 31. marta.
Manitina rodbina je uradila test sonografije pre nego što je krenuo porođaj i otkrio više od dvoje dece, ali petoro je bilo daleko od njihove mašte.
Maniti je to bio drugi porod, rekla je njena rodbina, dodajući da je pre dve-tri godine rodila dete, koje je ubrzo umrlo.

Izvor:https://www.pregnancyvideo.net/

Ostavite komentar