DRAMA U SRPSKOM PORODILIŠTU- Lopov se prerušio u doktora, ukrao lekove i opljačkao trudnicu!

Nepoznati muškarac u noći između srede i četvrtka oko tri sata ušao je u porodilište Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici i ukrao ampule „bensedina“, a usput je trudnici koja uskoro treba da se porodi ukrao 20 evra.

Doktor Lekar

Prerušio se u lekara pa pljačkao po porodilištu, Foto: Profimedia

Zasad neidentifikovani lopov liftom je ušao u mitrovačko porodilište i ukrao kutiju sa deset ampula „bensedina“. Iz apartmana u kome je boravila pacijentkinja koja čeka porođaj, i koja je u tom momentu spavala, lopov je ukrao novac, javlja Blic.

– Moja žena, koja leži na tom odeljenju, kaže da je ispala prava drama. Navodno je uzeo i doktorski mantil da bi prošao neprimetno – kaže suprug jedne od porodilja.

„Blic“ od zaposlenih u ovoj medicinskoj ustanovi saznaje da je lopova snimila kamera kod portirskih prostorija na ulazu u bolnicu.

Služba obezbeđenja Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici slučaj je odmah prijavila policiji, koja još traga za počiniocem, za koga se veruje da je zavisnik od droge.

– Nemoguće je sprečiti ovakve situacije koje su, nažalost, sve češća pojava u našim bolnicama i domovima zdravlja, jer je narkomanija pošast ovog društva. Ljudi cirkulišu po odeljenjima, obilaze pacijente, donose pidžame, lekove, otvara se istorija bolesti, tu je rodbina, i provuku se i nepoželjne osobe. Mi ne možemo bolnice pretvoriti u zatvore, niti imamo uslova da zaposlimo po 50 radnika obezbeđenja da naoružani dežuraju pred svakim odeljenjem – kaže prim. dr Duško Madžić, načelnik Službe ginekologije i akušerstva Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, opširnije pročitajte na Blic .

Ostavite komentar