Dr Fikret Ibrahimović za naš portal Klub beba trudnica i mama

Fikret Ibrahimović, rodjen 01.07.1990 godine


Zivi i radi u novom Pazaru.Zavrsio je srednju medicinsku skolu,pedijatrijski smer,a medicinski fakuzltet u Beogradu gde je i diplomirao juna meseca 2015 godine. Zapošljen je u bolnici za misicne i neuromisicne bolesti.Njegovo interesovanje su oblasti reumatologije,neurologije i fizikalne medicine.


Na pitanje šta voli da radi u slobodno vreme dr Ibrahimović odgovara:

-U slobodno vreme citam dosta u vezi svog posla,kao i inovacije iz pomenutih oblasti.


A na pitanje šta bi izdvojio za pamćenje u svom poslu on odgovara:

-Ono sto je ostavilo izrazit pecat u dosadasnjem radu je ponovno ustajanje i hodanje pacijenta sa ugradjenim vestackim srcem koji je prelezao mozdani udar koga su svi otpisali, ali uz moje pozrtvovanje kao i celokupnog osoblja pacijent je ponovo ustao na svoje noge!


Šta planira za budućnost i koji su njegovi planovi doktor dodaje:

-U buducnosti planiram sto vise usavrsavanja kao i pomoc bolesnima i iznemoglim osobama, uz naravno specijalizaciju.


A kako će dr Fikret da doprine grupi Klub beba trudnica i mama on odgovara:

-Moja pomoc grupi ce biti u vidu saveta da ono sto mogu kuci to i urade, bez odlaska lekaru,ili cak ako je to nemoguce da bar kolko tolko usmerim gde se treba javiti , da ne bi bilo nepotrebnog lutanja.


-Saglasan sam da ću pisati tekstove isključivo samo za ovaj sajt za bebe i svako kopiranje mog autorskog dela biće protiv moje volje i protiv pravila ovog sajta.

Za kraj lekar poručuje članovima naše grupe:
-Ono sto bih porucio svim clanovima grupe je da nikad ni za sta ne odusataju!Puno pozdrava svim članovima grupe kao i urednici koja je došla na ideju za saradnju.

 

Ostavite komentar