Follow @klub_beba Deset godina je bila na kontraceptivnim pilulama: Ni slutila nije da je ZATRUDNELA, a ŠOK je usledio je na prvom ultrazvuku – Klub beba trudnica i mama <3

Deset godina je bila na kontraceptivnim pilulama: Ni slutila nije da je ZATRUDNELA, a ŠOK je usledio je na prvom ultrazvuku

Nikola Stid (30) iz Mančestera pojma nije imala da je trudna. U početku su joj čak i redovne jutarnje mučnine prolazile nezapaženo. To nije nikakvo čudo – bila je na kontraceptivnim pilulama punih 10 godina.

Nikol je ekspresno zatrudnela
NIKOL JE EKSPRESNO ZATRUDNELAFOTO: FACEBOOK/NICOLA STEAD / SCREENSHOT

Iako je 10 godina redovno i na vreme uzimala pilule, propustila je dva dana jer se spremala da ugradi kontracepcijsku spiralu. I ta dva dana bila su ključna jer su baš tada začeli.

– Uvek sam mislila da će mi trebati dosta vremena da zatrudnim, pa je vest o trudnoći bila totalni šok – kaže Nikola medijima. A pravo iznenađenje usledilo je kada su ona i njen partner Kris (29) saznali da zapravo čekaju trojke.

– U mojoj porodici nema blizanaca i brinula sam se da li ću ja uopšte moći da bezbedno iznesem trudnoću sa tri bebe. Uspela sam – bila sam trudna 33 nedelje i četiri dana, i svi su rođeni savršeno zdravi i pušteni su kući posle samo dve nedelje. Ono što je još zanimljivo i izuzetno retko je da trojke nisu identične – kaže uzbuđena novopečena mama.

Devojčica i dva dečaka sada su im pune ruke posla. I ne samo to – u toku jedne nedelje, izračunali su, zamene 150 pelena a svakog dana peru tri pune mašine veša.

– Da, život nam se dramatično promenio, i plašili smo se da nećemo umeti da podnesemo tu odgovornost, ali sada nam je jasno da je ovo najlepša stvar koja je mogla da nam se desi – kažu ovi roditelji.

Izvor: https://zena.blic.rs

Ostavite komentar

Close