Dadilja iz pakla HRANI I UDARA dete dok se ono GUŠI i PLAČE (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Uznemirujuć snimak sa kamere koju je postavio jedan kineski par u svom domu u gradu Fudžou, prikazuje dadilju kako hrani jednogodišnjeg mališana, udara ga i drži mu nos zatvorenim kako bi jeo, dok se dete guši, plače i povraća.

Džang i Čen su zaposlili dadilju kako bi otišli na kraći poslovni put. Bebisiterku su našli preko agencije, koja je nakon stravičnog incidenta rekla da nije kriva, ali kad su joj pokazali snimak, izjavila je kako je bila samo loše raspoložena.

Foto: Daily mail / screenshot

Džang je postavio kamere u kući kako bi mogao da nadgleda dadilju i sinčića preko prenosa uživo na svom mobilnom telefonu i oko 18 časova je imao šta i da vidi.

Bebisiterka, inače u četrdesetim godinama, je nestrpljivo i grubo trpala hranu u usta mališanu, zatim ga udarala nakon što je izmučeno dete povratilo na sto, a potom mu držala i nos zapušenim ne bi li otvorio usta i progutao hranu.

Nesrećno dete je sve vreme plakalo i gušilo se, a roditelji nisu mogli da mu pomognu. Oni su odmah krenuli ka kući i slučaj prijavili policiji. Dadilja je rekla kako to nije istina, ali je nakon što su joj pokazali snimak izjavila da je samo bila loše raspoložena, piše Dejli Mejl.

Mališan je odmah odveden u bolnicu gde su mu ustanovili teškoće pri disanju. U toku je policijska detaljna istraga slučaja.

Izvor: http://www.blic.rs

Ostavite komentar