BEBA U HRVATSKOJ PROGUTALA MARIHUANU: Lekari se bore za detetov život, ovo su DETALJI

Devojčica (1) hrvatskog bračnog para koji živi u Italiji progutala je drogu i lekari se bore za njen život.

Kako pišu lokalni italijanski mediji, u okolini grada Fođe beba se domogla opijata nakon čega je počela da gubi svest. Roditelji su je uveče odvezli u bolnicu.

U bebinom grlu pronađeni su sitni ostaci marihuane, a analiza urina potvrdila je sumnje u prisutnost kanabinoida u telu.

Lekari nisu još sto odsto sigurni o čemu se radi.

„Ili je marihuana ili je hašiš. Ne možemo sa sigurnošću reći zbog sline. Možda je taj komadić dete žvakalo duže vreme pa progutalo. Devojčica se trenutno nalazi u indukovanoj komi i u vrlo teškom i neizvesnom stanju. Pod lekovima je kako bi organizam izbacio iz tela neželjena sredstva. Analizom urina utvrđena je prisutnost kanabinoida. Ali, i dalje je prerano bilo šta prognozirati, treba pričekati da vidimo kako će teći oporavak i hoće li biti posledica“, rekli su lekari.

Karabinjeri su odmah izvršili pretres kamp-kućice u kojoj porodica živi, ali nisu pronašli ništa. Roditelji osim te devojčice imaju još troje dece.

„Molim vas, ostavite me na miru. Zabrinuti smo. Ostavite me na miru“, poručio je 39-godišnji otac novinarima koji su ga zajedno s suprugom (34) zatekli na parkingu bolnice.

Izvor: espreso.rs

Ostavite komentar