Beba je PALA s DRUGOG SPRATA, ali tek onda je usledilo iznenađenje

Devojčica pala s terase i pukom srećom ostala živa jer joj se glava zaglavila u ogradi terase. Danas njeni spasitelji govore kako je sve izgledalo.

Sreća u nesreći
Mala Auni je pre dve godine nakon nesreće prošla samo sa ogrebotinama nakon što su je Subramanijan Šanmuganatan i Ponan Mutukumar spasli. Oni kažu da je njima penjanje svakodnevna stvar jer se u Indiji često veru po drveću.

Ispostavilo se da je mama ostavila malu Auni samu na samo 15 minuta kako bi stariju ćerku odvela do škole. Beba je tada spavala i ona nije želela da je budi. Bila je ubeđena da će sve biti dobro i da joj se ništa neće dogoditi.

Međutim, kad je došla kući, saznala je od komšija da je devojčica verovatno u međuvremenu izašla na terasu sa telefonom, da joj je on ispao i da je tako pala s teraase. Srećom, glava joj se zaglavila između dve šipke u ogradi terase i bila je u tom položaju dok spasioci nisu stigli. Oni su potom bili nagrađeni, ali su rekli i da ne smatraju sebe herojima. Samo su želeli da spasu bebu i nisu ni pomislili na svoju bezbednost.

Pročitaj još: JEZIVA ispovest mlade mame: Htela sam da UBIJEM svoju bebu!

Ostavite komentar