BAMBO PELENE (Za roditelje koji žele više)

Da li ste kao roditelj zabrinuti za toksične hemikalije koje se nalaze u nekim dečijim pelenama? Ili samo tražite odličan kvalitet pelena za Vašu bebu? Ako je Vaš odgovor DA na bilo koji od ovih razloga, razmislite o BAMBO Nature eko pelenama iz Danske.

To su jedine pelene garantovane i sertifikovane da su bez opasnih hemikalija i alergena. Možete biti sigurni da Vaše dete neće biti izloženo sastojcima kao što su: lateks, boje, hlor, formaldehid, koje koriste drugi brendovi. I aposolutno ništa nije dodato pelenama što nije neophodno. Sastojci se nalaze na pakovanju. Ti sastojci su dermatološki testirani od Asthma-Allergy asocijacije, potvrđujući da ne sadrže iritirajuće supstance koje izazivaju reakcije.

Sa BAMBO pelenama bićete uvereni da dajete svoj doprinos u očuvanju životne okoline. BAMBO Nature pelene su dobile EKO oznaku Nordic Eco oznaku, što je najstriktnija akreditacija za očuvanje okoline na svetu. Mi smo daleko ispred drugih brendova da vodimo računa o životnoj sredini. Od proizvođača u Danskoj se zahteva da dokaže da proizvodnja pelena: minimizira potrošnju energije, ograničava emisiju štetnih supstanci iz fabrike i otpada i da izbegnu sve štetne sastojke za zdravlje ili okolinu. Skoro ni jedan drugi proizvođač pelena nije toliko odan proizvodnji proizvoda koji su toliko dobro dokumentovani i sigurni.

Poslednje, ali ne manje bitno, sa BAMBO Nature brendom dobijate komfornu i prijatnu pelenu koja prevazilazi većinu drugih. Izuzetno su meke i fleksibilne, tanke su i 100% bez štetnih sastojaka i najvažnije da su super upijajuće. Pogledajte video

KUPI ONLINE

Izvor: https://bambopelene.rs/

Ostavite komentar