DVE BEBE NA POCETKU A NA KRAJU SAMO JEDNA

Saznla sam da sam trudna u 11 nedelji. Otisla sam kod ginekologa i potvrdjena je trudnoca. Posle nedelju dana sam imala ultrazvuk na kojem mi je potvrdjeno da nosim blizance.


Toliko sam bila uzbudjena a i plasila sam se malo jer ipak nosim dve bebe u sebi. Usla sam u treci mesec. Otisla sam u vc i kad sam se obrisala imala sam sta i da vidim,na vc papiru je bilo krvi. Odmah sam se uputila u bolnicu i tamo su me pregledali.


Rekli su mi da druge bebe vise nema u tom trenutku sam htela da se srusim ali morala sam da budem jaka zbog bebice koja je ostala u mom stomaku.


Dali su mi neke lekove da izbacim posteljicu i da koristim utrogestan od 200mg 2x dnevno. Hvala Bogu rodila sam devojcicu zivu i zdravu sa 3300g 51cm na carski rez jer nije htela da izadje ? pukao mi vodenjak u 6h ujutru. Ja sam se spakovala cim sam usla u 9 mesec.


Otisli smo odmah u bolnicu i stavili me u boks na prirodan porodjaj davali mi lekove za kontrakcije ali ja se nisam otvarala niti sam imala bolove.


Oko 14h dosle su doktorke da me pregledaju i da vide koliko sam otvorena,bila sam otvorena samo 4 prsta i do uvece u 19h nista samo 4 prsta i morao je hitan carski rez jer je beba gubila pumo plodove vode. 

16683171_1090073837788293_1314143789_n


PORUKA MAME KRISTINE JE:

Zato mame nikad nemojte da odustajete i budite jake ma sta god da se desi!!! ???

Ostavite komentar